Bij Spaendonck Sport heb je de keuze uit de volgende betaalmethodes:


• iDEAL
• Paypal
• Vooruitbetaling / bankoverschrijving
• Bancontact (voorheen MisterCash)
• Maestro
• Mastercard
• VISA
• ING Homepay
• V-Pay
• Giropay
• Sofort Banking
• Contant / Pin*
• Rembours

*Enkel mogelijk bij afhalen in de winkel van Spaendonck Sport

IDEAL
Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen.
Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van iDeal, zonder je aan te melden.

Klik hier om de demo van iDEAL te bekijken!


PAYPAL
Met PayPal betaal je simpel en veilig met je eigen PayPal-account welke is gebaseerd op jouw emailadres. Als je een account aanmaakt bij PayPal koppel je eenmalig jouw bankrekening of CreditCard aan je PayPal-account. Vanaf dat moment kun je eenvoudig betalen door je emailadres en wachtwoord in te voeren. Ook kun je betalingen ontvangen op je PayPal-account. Dit tegoed kun je dan weer overmaken op je eigen bankrekening of creditcard.


VOORUITBETALING
De vooruitbetaling is de gewenste betaalmethode voor alle klanten die weten wat ze willen. Zodra de betaling is verricht, wordt de order snel verzonden door Spaendonck Sport. Betalingen dienen altijd voldaan te worden o.v.v. uw factuur- en/of ordernummer. Dit kenmerk kunt u terugvinden op de factuur die u per e-mail heeft ontvangen.

Bankgegevens Spaendonck Sport
Ten naam stelling: Spaendonck Sport
IBAN-nummer: NL03INGB0006494601 
SWIFT / BIC-nummer: INGBNL2A 
Vestigingsplaats: ‘s-Hertogenbosch, Nederland
Betalingskenmerk: "uw factuur- en/of ordernummer"


BANCONTACT (voorheen MISTERCASH)

Het online betalen met Bancontact gaat zeer snel en is zeer veilig. De betaling is binnen enkele seconden aan de begunstigde overgemaakt en het bedrag wat je wilt betalen wordt direct van je rekening afgeschreven. Dit geeft een duidelijk overzicht van de bankbetalingen. Bij Bancontact wordt het dus niet aan het einde van de maand in één keer afgeschreven waardoor soms het overzicht verloren gaat. Verder zitten er ook geen extra kosten aan verbonden wat bij het betalen met een credit card vaak wel het geval is. Bancontact heeft dus vele voordelen ten opzichte van een credit card en is net zo snel. 


MAESTRO / MASTERCARD / VISA
Betaal je de online aankopen graag met je creditcard? Met de MasterCard SecureCode (ook bekend als 3D Secure) is je betaling extra veilig bij ons. Het is een persoonlijk wachtwoord net als je pincode. Je voert je persoonlijke wachtwoord in als je online met je creditcard betaalt. Zo ben je nog beter beschermd tegen misbruik. Hou je MasterCard Secure code goed geheim. Heb je een Visa Card, dan geldt voor jouw Verified by Visa (3D Secure). Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.


ING HOME PAY
Veilig online aankopen doen, zonder kredietkaart en zonder tijdverlies? Met Home'Pay betaalt u uw online aankopen via de beveiligde verbinding van Home'Bank ... in amper 4 muisklikken en in alle veiligheid.


V-PAY
V PAY-betaalkaarten kunnen veilig worden gebruikt in miljoenen winkels en geldautomaten in heel Europa, waaronder in de webshop van Spaendonck Sport. V PAY is een product van Visa Europe en is een nieuwe Europese betaalkaart die uitsluitend gebruik maakt van chip en pin.


GIROPAY
Het betaalproces van GiroPay lijkt veel op dat van iDEAL. Het is veilig en vertrouwd en verloopt volledig via de internetbankieromgeving van de consument. Ruim 80 procent van de Duitse banken hebben een aansluiting. Hierdoor heeft Spaendonck Sport ervoor gekozen om deze betaalmogelijkheid ook toe te voegen aan de webshop voor onze Duitse klanten.


SOFORT BANKING (voorheen DIRECT E-BANKING)
Direct e-Banking is een eenvoudige, snelle en veilige online-betaalmethode , die gebaseerd is op online banking. Bij het betalen met direct ebanking wordt u via een beveiligde verbinding verder geleid naar uw online bankrekening bij uw financiële instelling. Hier meldt u zich aan en bevestigt u de betaling met een TAN, Random Reader of Digipas. 


CONTANT / PIN*
Wanneer u de artikelen komt afhalen bij onze vestiging in ‘s-Hertogenbosch dan kunt u er voor kiezen om de artikelen contant of per pin te betalen. Op deze manier betaalt u geen verzendkosten en kunt u (indien gewenst) alle artikelen van Spaendonck Sport eerst passen of proberen.


REMBOURS
De kosten voor het versturen van een rembourspakket binnen Nederland hangen af van het formaat en het gewicht van de zending. Aan deze betaaloptie zijn extra kosten verbonden. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie en de voorwaarden.


Heeft u vragen over onze betaalwijzen? Aarzel dan niet en neem contact op met de klantenservice van Spaendonck Sport via 073 623 0 888.

Product added to compare.