Breng- en Montageservice:

Wij versturen onze bestelling normaliter binnen 3 werkdagen, na ontvangst van uw betaling op onze rekening. Alle bestellingen worden verzonden via de koeriersdienst DHL Europlus, en hebben gemiddeld een doorlooptijd van 3-5 werkdagen. Aanvullende opties zoals het (extra) verzekerd verzenden van uw bestelling, handtekening voor ontvangst of levering onder rembours, dienen vóór het plaatsen van een eventuele bestelling met onze klantenservice besproken te worden. 

Naast de standaard bezorging, bieden wij onze klanten de breng- en montageservice van €95,- over heel Nederland. De door u bestelde Tri-tennis brengen wij over het algemeen binnen 4-6 weken bij u thuis middels onze breng- en montageservice. Wij plaatsen de Tri-tennis dan op de plek waar u deze wilt hebben, dus wij gaan verder dan de voordeur, en nemen de installatie volledig uit handen.

Afspraak maken? 

Indien u voor deze extra service kiest, neemt een van onze medewerkers contact met u op en stemt met u zowel de dag van levering als het dagdeel af.

Product added to compare.