Gratis verzendkosten
Als je vanuit Nederland of België bestelt, rekenen wij géén verzendkosten voor bestellingen vanaf € 50,00. Bestellingen met een waarde < € 50,00 worden belast met € 5,95 administratiekosten voor het verzenden van je pakket.

Artikel op voorraad? Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.

Bestel op werkdagen voor 16:00 uur, en betaal je direct met iDeal of creditcard, dan heb je de bestelling de volgende dag in huis. Bij een langere levertijd krijg je automatisch een e-mail op het moment dat het pakket bij ons verzonden wordt. Indien de artikelen voorradig zijn en niet in de winkel verkocht worden op het moment van bestellen.

Deellevering
Als je een bestelling bij ons plaatst die uit verschillende producten bestaat, gebeurt het soms dat deze bestelling niet in zijn geheel direct leverbaar is. In beginsel versturen we deze orders pas wanneer deze compleet uitgeleverd kunnen worden. Echter, wanneer we het voor de klant van waarde achten dat de order deels uitgeleverd wordt, vindt levering van de voorradige artikelen direct plaats en zal het restant later uitgeleverd worden.
Wanneer dit niet gebeurt en u toch alvast de voorradige artikelen wilt ontvangen, vragen we u deze optie te selecteren bij het bestelproces en/of telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice op nummer 073 623 0 888.

PostNL Pakketservice / DHL bezorgdienst
Al onze pakketten worden verzonden via de pakketdienst van PostNL of via de bezorgdienst van DHL. Helaas kunnen wij, noch bij PostNL, noch bij DHL, aflevertijden e.d. aangeven. Je pakket kan dus de gehele dag aangeboden worden.


Niet thuis? Geen probleem!
Als het de chauffeur niet is gelukt een zending bij je te bezorgen, laat hij een bericht bij je achter. Hierop staat je ‘Niet-thuis-code’. Ga naar www.postnl.nl/ontvangen en vul deze code en jouw eigen postcode in. Druk vervolgens op ‘haal zending op’. Als de zending is opgehaald kun je de dag en tijd en/ of bezorglocatie veranderen. Deze optie is alleen beschikbaar voor PostNL zendingen.

Heb je geen ‘Niet-thuis-code’ of werkt deze niet?
Je kunt ook de barcode van de zending invullen. Deze krijg je in veel gevallen van de afzender en kan op de achterkant van de kennisgeving staan. Nadat je de Niet-thuis-code en postcode hebt ingevuld, wordt je zending getoond. De locatie waar je zending bezorgd wordt en de datum en tijd zie je in de oranje geselecteerde ‘knoppen’. Deze optie is alleen beschikbaar voor PostNL zendingen.

Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  • Bezorgen op jouw huidige adres: je kunt ervoor kiezen de zending opnieuw op hetzelfde adres te laten bezorgen. Wanneer je niks wijzigt wordt de zending de eerstvolgende dag (uitgezonderd zon- en feestdagen) opnieuw aangeboden op dit adres.

  • Bezorgen bij jouw buren: je kunt ervoor kiezen om je zending bij de buren te laten bezorgen. Als je voor deze optie kiest moet je het huisnummer van de buren invullen. Je kunt alleen buren kiezen die dezelfde postcode hebben. Deze optie is alleen beschikbaar voor PostNL zendingen.

  • Bezorgen op een andere dag of tijd: je kunt ervoor kiezen om je zending op een andere dag of tijd bij jezelf of bij de buren te laten bezorgen. Dit kan tot vijf dagen vooruit ( uitgezonderd zon- en feestdagen).

  • Dichtstbijzijnde PostNL Postkantoor: je kunt ervoor kiezen jouw zending bij een PostNL Postkantoor bij je in de buurt op te halen. De locatie kun je bekijken op de kaart. Er wordt van je verwacht dat je de zending binnen 21 dagen zal ophalen.


Verzendkosten
Als je vanuit Nederland of België bestelt, rekenen wij géén verzendkosten voor bestellingen vanaf € 50,00. Bestellingen met een waarde < € 50,00 worden belast met € 5,95 administratiekosten voor het verzenden van je pakket.

Vragen over de levering?
Heeft u vragen over de verzendingen en/of levering van uw bestelling? Aarzel dan niet om telefonisch contact op te nemen met Spaendonck Sport via nummer 073 623 0 888.

Product added to compare.