List of products by brand Kirschbaum

Kirschbaum is een bekende fabrikant van tennisproducten en een van de leiders tussen de producenten van tennissnaren. Het merk is ongeveer twee decennia geleden opgericht en heeft een enorme succes bereikt op het gebied van polyester tennissnaren. Populaire tennissnaren uit het Kirschbaum assortiment zijn onder andere de Max Power en de Max Power Rough, die zijn gemaakt voor snel tennisspel en biedt maximale power. De snaren van Kirschbaum staan bekend om de ongekende duurzaamheid, waardoor de snaren erg populair zijn onder hard-hitters. 

Spaendoncksport.nl heeft speciaal voor U een selectie gemaakt van de beste tennisrackets, tennissnaren, en tennistassen uit het assortiment van Kirschbaum. Zo hoeft U niet meerdere webwinkels of zelfs fysieke winkels langs te gaan zonder resultaat.

Meer

Kirschbaum is een bekende fabrikant van tennisproducten en een van de leiders tussen de producenten van tennissnaren. Het merk is ongeveer twee decennia geleden opgericht en heeft een enorme succes bereikt op het gebied van polyester tennissnaren. Populaire tennissnaren uit het Kirschbaum assortiment zijn onder andere de Max Power en de Max Power Rough, die zijn gemaakt voor snel tennisspel en biedt maximale power. De snaren van Kirschbaum staan bekend om de ongekende duurzaamheid, waardoor de snaren erg populair zijn onder hard-hitters. 

Spaendoncksport.nl heeft speciaal voor U een selectie gemaakt van de beste tennisrackets, tennissnaren, en tennistassen uit het assortiment van Kirschbaum. Zo hoeft U niet meerdere webwinkels of zelfs fysieke winkels langs te gaan zonder resultaat.

Minder
Product added to compare.

SpaendonckSport.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij SpaendonckSport voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door op accepteren te klikken ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.