List of products by brand Sureshotlaser

Sureshotlaser Pinloc 5000I afstandmeter 5000I Sureshotlaser GPS & Lasermeters
Beschikbaar
GPS & Lasermeters

Sureshotlaser Pinloc 5000I afstandmeter

Sureshotlaser
5000I
€ 199,00
De SureshotLaser Pinloc 5000i biedt een scala aan spelveranderende, intelligente functies om je score te verbeteren. Met behulp van precisie nauwkeurigheid van de pin-punten, houdt u gewoon de trekker ingedrukt, richt en schiet.
Sureshotlaser Pinloc 5000IP afstandmeter 5000IP Sureshotlaser GPS & Lasermeters
Beschikbaar
GPS & Lasermeters

Sureshotlaser Pinloc 5000IP afstandmeter

Sureshotlaser
5000IP
€ 229,00
De SureshotLaser Pinloc 5000IP range finder zit boordevol intelligente software met de toevoeging van Pulse-technologie, waardoor golf met vertrouwen wordt gespeeld. Eenmaal vergrendeld op het gewenste doelwit kan een game-boosting Pulse worden gevoeld.
Sureshotlaser Pinloc 5000IPS afstandmeter 5000IPS Sureshotlaser GPS & Lasermeters
Beschikbaar
GPS & Lasermeters

Sureshotlaser Pinloc 5000IPS afstandmeter

Sureshotlaser
5000IPS
€ 249,00
De SureshotLaser Pinloc 5000IPS range finder zit boordevol intelligente software met de toevoeging van Pulse-technologie en Slope mode, waardoor golf met vertrouwen wordt gespeeld. Eenmaal vergrendeld op het gewenste doelwit kan een game-boosting Pulse worden gevoeld. De Slope mode meet nauwkeurig de exacte afstand tot de vlag boven- of onderaan een helling.
Product added to compare.

SpaendonckSport.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij SpaendonckSport voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door op accepteren te klikken ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.